Onze partners

Peremans

Opgericht in 1937, is Peremans na al meer dan 75 jaar thuis in de bouwsector. We zijn een familiebedrijf waar de liefde voor het vak van vader op zoon werd doorgegeven. Maar tegelijk zijn we een hoogtechnologische onderneming die aan de spits van de vooruitgang staat. Respect voor traditie en oog voor vernieuwing gaan bij ons perfect samen. Sinds 2007 maakt de firma deel uit van de groep rond het familiebedrijf en algemene aannemer Vanderstraeten nv uit Lummen.

 

Execon

Op 1 juli 2005 werd Execon nv opgericht. Nagenoeg het voltallige personeel van Bouwbedrijf Zeeuws vond bij Execon een nieuwe thuis. Ook de lopende projecten werden overgenomen en voltooid door het ex-Zeeuws personeel. 
Momenteel beschikt Execon over een 35-tal ervaren all-round arbeiders en projectleiders. Onze mensen werken al jaren samen en vormen een hecht en gestroomlijnd team. Talrijke projecten in uiteenlopende disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en industriële gebouwen, tot renovaties en interieurafwerking, werden door dit team gerealiseerd.